Vánoční nadílka – Koutek pro opozdilce

Obrázek uživatele sos
Milí Ježíškové,
sváteční dny jsou náročné a plné cukroví, úklidu, obalování, smažení, rozbalování dárků a úklidu papírů od dárků a jedlých ozdob, které v jednom kuse opadávají ze stromku, a tudíž chápeme, že na psaní povídkových dárků občas není tolik času. Přesto se na vaše příběhy velmi těšíme – obdarovávaní i kolemjdoucí. Pokud nestihnete svůj příspěvek do Vánoční nadílky dodat během dnešního dne, napište prosím do komentářů, kdy může obdarovaný dárek očekávat. Těšíme se na počtení!
Hezké svátky!

PS: text je recyklován z loňska. Jen bych dodala, že doufám, že žádnému z Ježíšků nekomplikuje nadělování žádná ošklivá nemoc, ať už vlastní či blízké osoby.

Komentáře

Obrázek uživatele Keneu

Ctěná Sothis Blue,
předvánoční stres (pracovní a bohužel i rodinný) mě konečně knockoutoval. Povídka je zhruba v polovině, píšu ale v posteli mezi spánkem, takže to jde dost pomalu.
Střízlivý odhad dokončení je neděle. Moc se omlouvám.

Obrázek uživatele Sothis Blue

omlouvám se převelice, múzy jsou zřejmě všechny v karanténě a nikoho nelíbají, takže mě námět napadl doslova až dneska ráno. Pořád ještě nevím, jestli se mi podaří to úspěšně sepsat (momentálně jsem už tři hodiny v záseku), ale doufám. Střízlivé odhady radši dávat nebudu, ale nemělo by hrozit, že se mi odhad stihne silvestrovsky opít.

A Keneu, ty si nedělej starosti - jak vidíš, stejně si nic nezasloužím.

Obrázek uživatele Ebženka

Sothis, děkuju, já to vydržím, dokud to nenapíšeš! Já jsem taky ve skluzu, taky mě to napadlo pozdě a stejně jako ty plánuju do Silvestra dokončit... :-)
-A A +A