Černý čtvrtek (nebo úterý)

Obrázek uživatele Eillen
Úvodní poznámka: 

Rating: bez omezení
Postavy: Doctor, Rose

Doctor a Rose po delší době nečelí žádnému nebezpečí a mají tak čas si jen tak popovídat. Nebo tedy, Doctor má čas vyprávět o svých zážitcích a Rose může být ráda, že ji nechá poslouchat...

Fandom: 
Drabble: 

Rose Doctorovi doslova visela na rtech a hltala každé jeho slovo. Dokázala by ho poslouchat celé hodiny
On si toho samozřejmě vůbec nevšímal…

„Víš, tehdy jsem byl rebel. Kašlal jsem na pravidla. Schválně jsem vyrazil navštívit Richarda Whitneyho a dal mu pár dobře míněných rad. Kdyby mě poslouchal, tak by k ničemu nedošlo. A víš ty, co si o mně myslel?“ zeptal se Doctor.

„Že jsi podivín, co vylezl z policejní budky?“ zasmála se Rose.

„Přesně!“ rozzářil se Doctor. „No, sama víš, jak to dopadlo. Černý čtvrtek, nebo černé úterý. Záleží, jestli bereš první krach nebo až ten největší propad.“

Závěrečná poznámka: 

Byť jsem s FF začínala na HP, tak mi to fakt vůbec nešlo. Hodně rychle jsem se snažila zkoušet něco svého (až mě to dovedlo k Aldormě). Ale FF jsem hltala vždy. Dodnes mám pár oblíbených kousků, které si ráda znovu přečtu. Jako třeba Hledání jezera od jedné úžasné autorky, kterou tu všichni znáte... Ano, je to Aveva :-)

Co se týká mého kousku, snad se mi podařilo trochu vystihnout fandom. Už dlouho jsem se nepokoušela žádný FF napsat a navíc ho nacpat do sta slov? To mi teď přijde nemožné... Navíc původní nápad byl jiný. Jenže pak Larim pronesl: "Takže Doctor a krach na burze?" A bylo vymalováno... :-)

Komentáře

Obrázek uživatele Profesor

Navíc s mou oblíbenou dvojkou. Díky.:-)

Obrázek uživatele Eillen

Já ho mám radši s Donnou nebo Bill, ale sem se mi ani jedna nehodila :-)
Není zač! Já děkuji za komentář.

Obrázek uživatele Aries

Doctor je fajn připomínka. Líbí

Obrázek uživatele Eillen

Já na něm ulítávám doteď :-)

Obrázek uživatele Achája

Doctora není nikdy dost a Rose taky můžu :-)

-A A +A