Za polárním kruhem

Obrázek uživatele Kleio
Úvodní poznámka: 

NESOUTĚŽNÍ

Prostě mi Glorie skrzevá kachničku ve sprše něco poslala. :-)

Fandom: 
Drabble: 

Stály přede mnou tak, jak je náčelník vystavil. Nejprve jeho manželka, hned vedle ní tři dcery. Nejmladší bych tipoval takových dvanáct let. A všechny strašlivě smrděly. Přesně tak, jak by zapáchal každý, kdo žije v místech se čtyřiceti pod nulou.
Nejde o pouhý zvyk nebo úctu k polárníkům. Jde o prostou variabilitu. Náčelník a jeho manželka měli společnou babičku. Potomci jeho dcer by byli žádaní, kdyby byli od cizince. Rád bych jim tu zpestřil genofond, ale neměl jsem vůbec chuť zjišťovat, co je pod těmi vrstvami tulení kožešiny.
Existovala jediná slušná cesta ven. "Promiňte, ale mé náboženství mi to nedovoluje."

Závěrečná poznámka: 

Velmi děkuji tam nahoru kamarádovi, který prožil veselé cesty do polárních oblastí a zjistil, že náboženství je jediný slušný způsob, jak odmítnout. Jedinkrát zkusil říct pravdu, tedy že nemiluje ženy, a odpovědí mu byl (údajně) smích a odpověď, že to bude tím, že ještě neměl ty jejich. Asi si to celé vymyslel, ale dejme tomu, že mu stejně jako já musíte prostě věřit.

Komentáře

Obrázek uživatele Aplír

Zpestření genofondu - nu pěkně z toho vybruslil. :)

Obrázek uživatele Zuzka

Ty ale je mi líto té odříznuté populace :D
Polárníka ovšem taky, to se člověk i v mrazu hned zapotí.
V Antarktidě by se mu to nestalo ;)

To nevíš. Antarktida nejni prozkoumaná docela. Určitě. Třeba tam kdesi je zapomenutý kmen, který páchne ještě hůř, páč se živí tučňáky. A kde má vlastně Supeman tu svoji Pevnost Osamění? Protože jestli Superman, tak celá Liga spravedlnosti a tam jsou taky pěkný smraďoši.

No to je teda situace.

Obrázek uživatele Faob

Velmi zajímavé drabble, věřil bych, že přítel mluvil pravdu, v těchto světech jsou mnohdy jiné než náboženské důvody velmi nepochopitelné! Dobré drabble!

No... pokud si vybavuji (z knih, nikoliv z osobní zkušenosti) v iglů to smrdí tak příšerně, že to, že okamžitě nevystřelil na čerstvý vzduch, je známka jeho značné otrlosti :)

Obrázek uživatele Nathanel

To by taky byl výkon na Oscara. Ledového. A bez nosu.

Obrázek uživatele Carmen

Uff, ještě, že ho to napadlo :D

-A A +A