Zdaleka ne padesát informací o Padesátce 2019

Obrázek uživatele sos
1. Nultou kapitolu o Kobovi pro nás napsala Rya.
2. Tato kapitola vyšla 30. prosince 2018.
3. Koba se pak stal hlavní, vedlejší či okamžitě zabitou postavou 35 povídek, na nichž pracovalo méně než 35 autorů (zdravíme druhé identity).
4. Do této chvíle vzniklo 1084 padesátkových kapitol. Podobnost s názvem díla Harukiho Murakamiho je čistě náhodná.
5. Tyto kapitoly by vystačily na 21 kompletních padesátkových povídek.
6. Skutečně dopsaných povídek je v tuto chvíli 14.
7. Jejich autorům gratulujeme. Jste fantastičtí! V abecedním pořadí jsou to
Aries: Záhada zmizelého spisovatele,
Bídák: Ve spárech Raků,
ef77: Jinde,
Gary Stu: Kam je budka zanese?,
Killman: Zbytečné životy,
L.P.Hans: Řetězy Osudu,
Larim: Skryté město,
mila_jj: Kobovy noční můry,
neviathiel: Světlo,
Owes: Padesát kroků k cíli,
Skřítě: Neviditelná,
Tess: Hraniční země,
Tora: Nezlobte mě!,
Wee-wees: Zlatá rudá černá.
8. Úplně první dorazila do cíle mila_jj, a to 9. prosince v 6.32 ráno.
9. Na třech povídkách se ještě urputně pracuje. Fandíme Avevě s povídkou Pád Chrámu (53 kapitol), Eso Rimmerové s povídkou Star Wars AU (32 kapitol) a kytce s povídkou Padesátka (Rakušáci) (38 kapitol).
10. V průběhu roku účastníci dostali 8 bonusových úkolů. Do kapitol měli zapracovat modrou barvu, slovní hříčku, temné tajemství, retrospektivu, půlení a princip deus ex machina, dále měli opatřit kapitolu soundtrackem a celou povídku upoutávkou.
11. Úkoly byly splněny celkem 168krát, ve 152 kapitolách a 16 upoutávkách.
12. Velmi volnou interpretací grafu bych za nejkritičtější měsíce označila březen, květen a červen. Kdo zvládl první půlrok, zvládl většinou i ten druhý.
13. Děkujeme všem autorům, jejich múzám, betám i nosičům tekutin, všem čtenářům a komentátorům, stránkám, že to až na občasné excesy vydržely, a v neposlední řadě Glorii, že na nás nezanevřela. Pokud se vaše povídka vydá na cestu k vydání, přejeme hodně štěstí.

Komentáře

Obrázek uživatele Tora

Díky za to, že jste tu akci spustily. Je možné, že opravdu tuhle povídku přepíšu do nějakého čitelného tvaru a zkusím udat. Uvidím. Jen prostě nestíhám :). Bylo to fajn, těšila jsem se vždy na pondělí na nové díly. I když jsem vše nestíhala číst a občas nevěděla, která bije, protože toho bylo moc :). Zpříjemnili jste mi rok. Všichni, kdo jste psali i vy, kdo jste se o tu akci starali.
Díky.

Obrázek uživatele Arenga

Já taky moc děkuju, že jste to spustily, protože ačkoli jsem padesátku nedokončila, stala se mi část původně uveřejňovaného příběhu odrazovým můstkem ke knížce, jejíž první koncept jsem dopsala teď, 30.1. v noci ;-) Takže se zároveň všem, kteří mě četli, omlouvám, že jsem nedokončila, ale bude to větší a lepší a doufám, že nakonec i v krásné tištěné podobě (ale k tomu bude ještě dlouhá cesta) - každopádně pokud se tak stane, má u mne Apatyka jeden podepsaný výtisk jako dárek, protože vyhrála přání a její přání nakonec přivedlo do příběhu někoho hodně důležitého (ano, byl to Theodor Stein, pokud se ještě někdo pamatuje).

P.S. První hrubá verze celého příběhu má 434 normostran...
P.P.S. A proto jsem mnoho příběhů taky nakonec nedočetla, prostě jsem neměla kapacity. Ale pokusím se časem dočíst!

Obrázek uživatele Apatyka

Můžu říct, že zrovna tahle povídka patřila k těm, na jejichž konec jsem se hodně těšila a jejíž nedokončení mě hodně mrzelo. * Takže jsem strašně ráda, že to vypadá takhle a na knížku se tímto začínám velmi těšit :)
A přiznávám, že když jsem si přála mihnutí letadla, ani mě nenapadlo, co všechno způsobím :)

*to je zas věta...

Obrázek uživatele Arenga

Moc jsi mne potěšila! Fakt! Ono se to v průběhu psaní docela posunulo (zůstáváme pouze ve dvacátých letech), některé věci jsou nakonec trochu jinak a rozvinulo se to nečekaným směrem, ale letadla nakonec bude víc než jen jedno mihnutí ;-) Zároveň mohu slíbit větší počet bývalých legionářů (ehm, dva) v celkem zásadních rolích ;-)

Obrázek uživatele kytka

Páni, blahopřeju! Podařilo se ti najít nakladatele? Moc se těším.

Obrázek uživatele Arenga

Jsem ve fázi dokončený první koncept - jsme předběžně domluvení a nakladatel je pravidelně informován o pokrocích, ale samozřejmě záleží, jak se bude líbit finální verze.

Obrázek uživatele sos

Až se vydání přiblíží, tak nám to prosím nahlaš, ať můžeme propagovat (a chlubit se :o)
Obrázek uživatele Arenga

až to bude aktuální, ráda se nahlásím :-)

Obrázek uživatele Apatyka

Já se k děkování, ačkoli jsem nic nepsala, připojuju taky. Byly a jsou to skvělé povídky, a i když jsem moc nekomentovala, čtení jsem si hrozně moc užívala. Padesátka mě dokonce přiměla těšit se na pondělky :)
Všem autorům i sosačkám veliké DÍKY, DÍKY, DÍKY!

Obrázek uživatele neviathiel

Jé, chci vidět ten graf!

Obrázek uživatele Keneu

Otevři si bodovací tabulku Padesátky (odkaz je v menu) a sjeď v ní na pole B100. Ale úplně bych se na něj nespoléhala.

Obrázek uživatele strigga

Padesátka byla skvělá a škoda, že letos není. Takhle už se totiž zase začínám zatraceně těšit na DMD... (i když to asi zase dopadne jako loni a vůbec mi to nepůjde :D)

-A A +A