46. část

Obrázek uživatele L.P.Hans
Fandom: 
Povídka: 
Úvodní poznámka: 

Inspirováno dílem Jiřího Kulhánka. Nevhodné pro děti a mladistvé. Obsahuje násilí a krev.

Kapitola: 

Jsem si jistý, že bratr měl nachystaný sáhodlouhý proslov hodný jeho nafouklého ega o tom, že jeho vzestup na trůn podsvětí nemohu oddálit. Naneštěstí pro něj jsem na žádné projevy neměl chuť. Takže jsem po něm zahájil palbu z Jackhammeru.
Během zlomku vteřiny zmizel v chuchvalci rudé mlhy. Přesto jsem střílel dál a k rudé mlze se přidaly i úlomky mramorové výzdoby oltáře. Když dozněl desátý výstřel, vycvakl jsem prázdný zásobník a chystal se do zbraně zarazit nový, když vtom se z oblaku prachu vynořil Nestor a vytrhl mi Jackhammer z rukou. Nebyl na něj moc hezký pohled - róba z něj visela v zakrvavených cárech, většina hrudi a obličeje vypadala jako by mu je někdo přejel struhadlem a z levé ruky mu zbylo jen pár kostí a šlach.
Hmátl jsem po meči ale kopanec do hrudi mě mrštil ke zdi a zbraň mi vylétla z rukou. Bratr se na okamžik zastavil aby ji zvedl a pomalým krokem se vydal směrem ke mě.
“Přišel jsi sem zemřít!” usmál se. Opravdu na něj nebyl hezký pohled.
Vypálil jsem do něj několik ran z policejní devítky, ale ty ho ani nezpomalily. Došel ke mě a bez rozmachu mě bodnutím pod žebra přišpendlil ke zdi. Potom se mu v ruce zlověstně zablýskla obětní dýka.

-A A +A