Ve spárech Raků - XXI.

Obrázek uživatele Bídák
Úvodní poznámka: 

Fakt už jsem chtěl začít psát delší kusy. Ale ta retrospektiva se nejvíc hodí sem. Takže jsem to musel utnout a nechat si to na další týden. (dobrá výmluva na to, že je to zase krátký, co?)

Upozornění: Tento kousek obsahuje větu plnou vulgarismů!

Kapitola: 

Dryn pomalu přicházel k vědomí. Ač ho hlava třeštila a měl pocit, že se každou chvíli musí pozvracet, dokázal zůstat nehybně ležet a dál předstírat bezvědomí. Potřeboval zjistit, jak na tom je. To, že ho nezabili, bral jako plus. Sice tušil, že to znamená jediné – hodlají si s ním pohrát – ale Dryn jim odmítl dát možnost vůbec začít.

„Kurva, Ry, drž se. To bude dobrý. Vylížeš se z toho a pak to tomu sráči nandáš,“ poslouchal Dryn mumlání a v duchu se pousmál. To, že Rylan zatím neumřel, mu jen hrálo do karet. Ten druhý chlap se mu bude muset věnovat. A to znamená jediné – Dryn bude mít šanci ho dostat.

Tak jo, Dryne, je na čase jim ukázat, že i krypl je nebezpečný protivník, pomyslel si. Na chvíli ho přepadla bláznivá myšlenka. Být poblíž Halm, poděkoval by mu za useknutou nohu. Jen díky tomu ho teď trápila pouze pouta na rukou. Naštěstí ta pro něj nebyla vůbec žádným problémem.

Komentáře

Obrázek uživatele Tora

To jsem zvědavá, co vymyslí.

Obrázek uživatele Bídák

To nám ukáže retrospektiva.

Obrázek uživatele Killman

Jedna noha se blbě furt dá k něčemu přivázat, třeba i sama k sobě... Pěknej lajdák je ten bandita.

Obrázek uživatele Bídák

V té dvojici byl spíš ty svaly, než mozek...

-A A +A