První tucet - tedy přibližně

Obrázek uživatele Tora
Úvodní poznámka: 

Jako každým rokem dávám do prvního výběru ty autory, jejichž drabble vyhlížím a na které se moc těším. A deset je teda opravdu málo!
Seřazeni jsou dle abecedy, aby bylo jasno :).

Drabble: 

Arenga - stíhá neskutečně moc věcí najednou. Rodinu, dva fandomy v DMD, betování, psaní na další stránky - nechápu, jak to dělá. Mám ráda její fandom Rotolf z Rohova, a jaké jiné drabble vybrat, než to, které mi bylo věnováno:
Dobré místo pro život

Aries - dobrá duše DMD, neúnavná čtenářka, komentátorka, ale hlavně skvělá drabblistka, její kousky nabité akcí miluju. Jen vybírat jde těžko. Tak třebas
Obklíčen (ale mohlo by tu být kterékoli, vše jsou skvělé).

Chrudoš Brkoslav Štýřický - jeho svět mě fascinuje. A někdy je mi jeho aktérů líto, třebas tady: Lyžařův hořký den .

KattyV - se svou letošní dětskou partou pro mne byla na špičce. Skvělý příběh, krásně dotažený dokonce. Přála bych Ti, Katty, aby se ti podařilo, co chystáš. A opět těžký výběr. Nakonec jsem vybrala Jak ho nezná - protože mě opravdu vzal za srdce.

Killman - jeho Odria je spletitá, náročná, ale čtu ji ráda. A občas opravdu dojme, jako třeba tady I bezejmenným se občas plní sny .

kytka píše prostě úžasně. Její kousky Z Nového světa mě opravdu berou. Třebas Čtvrtá zima . Normálně mi vstávají chlupy, fakt.

mila_jj - nelze vynechat, ani náhodou. Její vědecká stoslůvka... nechápu rozsah jejích vědomostí. Fakt. Úžasné Vystoupit z davu a zazářit jsem četla fascinovaně několikrát.

neviathiel - letošní příběh jsem četla s napětím, a byla jsem moc ráda za to, jak dopadlo. A tenhle kousek, ten se mi zaryl do paměti: Nad oblaky .

Regi - oscilující a vyvažující svět psí a svět poloobří, v obou má výborné kousky. Díky za odpověď na můj hloupý dotaz: Loučení s Frídvulfou .

Rya - pan Grenadin, Sovátko a Myšák nebo cokoliv dalšího otevřete, stojí za přečtení. Prostě umí. Nejvíc mě vzalo vyznání víry .

strigga - její vážné kousky jsou výborné, ale pro mne má naprosto skvělý smysl pro humor, miluju ZSZP, ale letos mě poslala do kolen tímto kouskem: Rychlonožkova óda na Haha Bimbi aneb Jak mně by jen bylo líp... .

terda - Skřivánka čtu moc ráda, stejně jako i ostatní její drabblíky. Tentokrát jsem vybrala něco hned ze začátku - Koňské délky .

tess - Ostrovy vyhledávám. Líbí se mi, jak je ten svět postavený a líbí se mi postavy, které v něm ožily. Vran, Rezka... a letos i Badatel. Beran.
Za všechny Pevný bod .

tif.eret - letos psala i jiné věci, než jen horory, a přiznám se, mně se ty nové kousky líbily víc. Třeba toto, tam mě pointa dostala: Starý zloděj.

vinpike - letos jsem do prvního výběru zařadila (z jeho tří identit) jeho. Protože prostě Jeroným. Co víc říkat? Není třeba. Zvlášť když se pustí mimo svůj rajón: Kdo se ke mně přidá? .

Závěrečná poznámka: 

Říkala jsem tucet? Aha, tak to pardon, to nějak nevyšlo, zdá se...

Komentáře

Obrázek uživatele Aries

Děkuji velmi pěkně za vybrání a za tipy na uniklá drablátka

Obrázek uživatele Tora

Není zač :)

Obrázek uživatele Faob

Děkuji moc za zařazení!

Obrázek uživatele Tora

Rádo se stalo :)

Obrázek uživatele KattyV

I já děkuji. Jsem ráda, že se líbilo.

Obrázek uživatele Tora

Líbilo moc.

Obrázek uživatele Killman

Děkuji za zařazení, jsem rád, že tě to bavilo číst.

Obrázek uživatele Tora

:) bavilo, však víš.

Obrázek uživatele Regi

Děkuji za zařazení do prvního výběru a zejména za to, které drabble jsi vybrala. :-)

Obrázek uživatele Tora

:) díky. Však ty víš, proč.

Obrázek uživatele Chrudoš Brkoslav Štýřický

Též děkuji za zařazení.

Obrázek uživatele Tora

Rádo se stalo :)

Obrázek uživatele neviathiel

Děkuji za zařazení! :)

Obrázek uživatele Tora

není zač

Obrázek uživatele tif.eret

děkuji za zařazení :-)

Obrázek uživatele Tora

není zač, tohle se ti fakt povedlo

Obrázek uživatele Arenga

díky moc za zařazení, hodně mě potěšilo, že Rotolf :-)

Obrázek uživatele Tess

Díky za zařazení!

Obrázek uživatele mila_jj

Milá Toro, díky za zařazení, ale přeháníš. To je jen nátěr vědomostí, který by při hlubším zašťourání opadal. Ale díky za výběr, tohle drabble je jedno z těch, o kterých přemýšlím do DMD knihy, bude-li.

Obrázek uživatele Tora

hele neupejpej se, my víme své :)

-A A +A