Otevřená náruč

Obrázek uživatele Esti Vera
Úvodní poznámka: 

Nahrazuji téma č. 7 - Nabídka, která se nedá odmítnout

Nevím, proč jsem to napsala. Nevím, proč je to to nejosobnější, co o sobě kdy pouštím ven. A pokud dělám chybu, doufám, že se z ní poučím.

Fandom: 
Drabble: 

Přišel, i když o Něj někteří nestáli. Vždyť proč ne? Láska je bezpodmínečná a On je láskou. S otevřenou náručí vítá, zve a přijímá. Každého.
Nezasloužili jsme si to, ničím. A přesto přichází s nabídkou, která se nedá odmítnout, a zve blíž.
Nevím, proč mám strach.

Asi nejsem ten správný člověk, který by měl tenhle příběh vyprávět. Patnáctiletá holka z ateistické rodiny, která ví o životě málo a o víře ještě méně. Bibli jsem nečetla, na setkání věřících jsem byla jednou, z donucení. Jenže... co když je On ten nejlepší učitel?

A možná, možná je to všechno jenom o Lásce.

Komentáře

Obrázek uživatele Faob

velká osobní odvaha. A kdo se nebojí, dříve nebo později... Krásně píšeš i myslíš.

Bůh je láska.
Neboj se.
Krásné

Obrázek uživatele wandrika

Každé hľadanie a každá cesta k Bohu je originálna.

Obrázek uživatele Esti Vera

Mockrát děkuji za vaše slova podpory, vážím si toho :)

Obrázek uživatele Aplír

Odvážné význání. Po jeho přečtení se mi vybavil text u Jakuba 4:8, kde se píše: "Přibližte se k Bohu a on se přiblíží k vám." První krůček je tedy na nás. My uděláme malý krůček a Bůh na oplátku obrovský krok směrem k nám. Moc si cením, že nám dává svobodnou vůli a vůbec nikoho nenutí.

Obrázek uživatele Esti Vera

Moc děkuji za milý komentář, odvahu k prvnímu krůčku zatím sbírám, tak třeba se odhodlám :)

Je to o lásce, ano, ano! Láska je odvaha - odvaha milovat, nechat se zranit, dát vše za nic, nechat se zklamat a přeci znovu vstát a tak donekonečna, třeba hloupě a naivně, ale vědět, že právě toto přináší život...
Láska je sval a pravda je kost, o který se ten sval opírá. Kost bez lásky je mrtvá tyč, láska bez pravdy je chvějící se toužení, která nemá, o co se opřít a k čemu se vztáhout... Láska je žena, pravda je muž, obojí se potřebuje...

-A A +A