Za všechno může Jedi

Fandom: 
Drabble: 

"Kde je Tyros?" zeptala se jednoho klidného odpoledne Gwen.
Berek máchl rukou a pokračoval v konstrukci palné zbraně. Tyros stál nedaleko a koukal do údolí. Když Gwen přišla blíž, zaslechla, jak si mumlá:
"To bude průšvih. To si strašně odskáču."
"Co si odskáčeš?"
Tyros se otočil.
"Jak dlouho tu ještě budem, co myslíš?"
"Počítám... tři týdny... měsic..."
"Jsem mrtvý."
"Proč?"
"Mám rozehranou hru s Ordem. A Ninerem. A Fixerem."
"Neboj, nic ti neudělají. Až se vrátíme, dostanu vynadáno já. Od seržanta Skiraty. Že jsem nezařídila spojení i tady. A holonet. A že jsem mu nezavolala, že potřebujem pomoc."
Měla pravdu.

Komentáře

Obrázek uživatele mamut

To jo, taková rozehraná - to je na ránu do palice.

A teď nevíš, kde "bráška" je, kdy se ozve a jestli vůbec.

Obrázek uživatele Blanca

To jsou starosti, to jsou starosti... myslím, že to, že nezavolali o pomoc (nebo o sobě generálně nedali vědět) bude vyčítáno více lidem, z více stran ;)

On si Tyros dělá tak trochu legraci. Ale stejně za to všechno dostane vynadáno generál. A to pouze od Skiraty, páč Rada si už zvykla. Seržant zatím ne. Bude to chtít ještě několik takových "výletů" a pak už taky rezignuje. Pokud nepřijde dřív Rozkaz 66.

Obrázek uživatele Blanca

No, já myslela drahé polovičky a jiné přidružené osoby. Které si sice nejspíš taky už zvykly, ale to neznamená, že jim nevynadají.

Ony zatím žádné drahé polovičky nejsou. Jo, Ahsoka se významně dívala, Obi-Wan se šklebil a Anakin se nadechl, ale naštěstí mu v tu chvíli Rex šlápl na nohu. Omylem. Ehm.

Obrázek uživatele Terda

To se mi líbí.

-A A +A