Vdej se, Georgiano!

Obrázek uživatele Cathia
Úvodní poznámka: 

Předchozí část: http://sosaci.net/node/31482.

Drabble: 

Cestu z Tristu si téměř nepamatovala. Byla myšlenkami na míle daleko. Ano, získá dědičné právo na hrad v Olanesu, ale za jakých podmínek? Jako neprovdaná žena nemůže spravovat hrad a pokud si jej chce udržet, musí si najít manžela… jak ponižující.

Představovala si, jak se vrátí na hrad s královským dekretem a vykopne toho zabedněnce, až se bude z Olaneského kopce kutálet jak shnilé jablko.

Dokonce ani Sidus krále neobměkčil.

To byla další věc, která ji nedala spát. Neviděla bratra deset let a najednou se před ní zjeví jako drak s Ethanem za zády. Její svět se znovu obrací naruby.

Komentáře

Obrázek uživatele Eillen

Tak sice se musí provdat, ale nikdo jí tentokrát neříká za koho. To se dá považovat za úspěch, ne?

Obrázek uživatele Cathia

Na jednu stranu ano, může si vybrat sama... na druhou je to pro ni rána pod pás, po tom, co si s Tarnakem zažila. Ale věřím, že se z toho dostane :-).

Prosíme o vysvětlení tématu.
Obrázek uživatele Cathia

Gee se potýká s tvrdohlavým mezkem, co se jí usadil na hradě (hrad je na kopci), neustále tvrdí, že je dědic a ne a ne se nároku vzdát. Tím je zde myšlen ten zabedněnec. V podstatě věta: Představovala si, jak se vrátí na hrad s královským dekretem a vykopne toho zabedněnce, až se bude z Olaneského kopce kutálet jak shnilé jablko.

-A A +A