Hra

Obrázek uživatele Envy
Fandom: 
Drabble: 

Jejich tým vyhrál a byl oficiálně viděn jako nejsilnější ve hře. Jo, konečně! Trvalo to rok co se museli snažit a již podruhé porazit dosavadní mistry, tentokrá v plánovaném souboji (oproti předešlému neplánovanému), aby všichni uznali jejich sílu.

Jenže, stejně jako u předešlých mistrů a těmi co byli před nima, najednou se zloba a neoprávné osočování obrátilo proti nim. Najednou všem začalo vadit že jsou silní a vyhrávají, začali se vznášet pochybnosti o férovosti hry.

A poražený tým předešlých mistrů? Ten se těšil, že konečně všichni nenadávali na jejich tým. Měli konečně klid a společnost se zaměřila na nový terč.

Závěrečná poznámka: 

Toto je prosím moje realita. Pomáhám organizovat souboje našeho týmu na jedné browserové hře, minulý rok jsme náš tým vytáhli docela dobře, ale protože tam byli dosavadní mistři, tak i když se nám vedlo, procházelo to tak nějak pod radarem, a všichni ostatní se naváželi do tehdejších nejsilnějších, no a teď když jsme je v prosinci porazili, všichni se snaží najít nějaké mouchy na nás, nebo si stěují že hra je nefér a díky tomu my vyhráváme :D
To se dělo však týmu před nima, a po nás určitě zase přijde někdo další, prozatím je to ale pěkný opruz :o

Komentáře

To zní zajímavě, co je to za hru? :)

Obrázek uživatele Envy

Ono to teda není až tak zajímavé :D
http://www1.flightrising.com/ je browsrovka kde chováš draky. Jedním z aspektů hry je souboj o dominance který probíhá každý týden mezi jedenácti týmy.

Obrázek uživatele Esti Vera

No jo, ono to tak bohužel nechodí jen ve hrách. Ale drabble je napsané pěkně :)

Obrázek uživatele Envy

Hry jsou někdy docela dobrá ukázka toho, jak to může jít i ve skutečnosti. Děkuji :)

-A A +A