Študentíci

Obrázek uživatele Erys
Úvodní poznámka: 

Mám pocit, že by si tihle dva zasloužili lepší zpracování, než je rozumně možné za patnáct minut do půlnoci. Ale ta myšlenka, jakkoliv neúplná a nejasná, nechce dát pokoj.

Drabble: 

Když zvonil budík, ptal se Pažout Horáčka, opravdu musíme vstávat, a ten mu povídal, musíme, tak vstávej. Potom se nasnídali a vyrazili, cesta jim ubíhala pěkně, a pak potkali takového klučinu, který stál vyděšeně před silnicí, tak se ho ptali, co se děje, a on jim povídá, že se bojí přejít, tak na sebe jenom koukli a pomohli mu přes silnici, a pak s ním šli ještě dál a on se ptal, kam jdou. Tak mu to pověděli, že jdou na univerzitu třetího věku, do takové školy pro velké, že se kdysi málo učili a pak jim to bylo líto.

Komentáře

Obrázek uživatele Profesor

Náhodou, je to moc hezké a milé.:-)

Obrázek uživatele ef77

Velmi milé!

Obrázek uživatele Aveva

Mě by akorát zajímalo, jaký obor si vybrali :o)
A drabble se mi líbí.

Obrázek uživatele Rya

Univerzita třetího věku, už? :-o... asi z budoucnosti
Je to moc hezké a milé a dojalo mě to :-)

Jéje :-)

Obrázek uživatele Faob

A jak starší pánové převádějí chlapečka - to je krásná představa!

Obrázek uživatele Skřítě

Fandím jim! :-) Třídní raraši jsou nejlepší a mluví se o nich víc, než o šprtech - bez nich by příběhy o Machovi, Šebestové, Jonatánovi a kouzelném sluchátku nebyly tím, čím jsou, což je sice nefér, ale naprosto pochopitelné a defakto ze života... ti "nejblbější" mívají v životě většinou největší kliku :-D

-A A +A