E-kniha DMD 2016

Obrázek uživatele sos

Milí účastníci DMD, i letos chystáme E-knihu DMD 2016, která bude obsahovat výběr z letošních drabblů, který si bude kdokoli moci stáhnout do svého mobilního zařízení a kochat se jím po zbytek roku.
E-kniha v zásadě funguje podobně jako Autorský výběr. Každá autorská identita do ní může zařadit jedno letošní drabble, ideálně takové, které pokládá za nejpovedenější nebo nejčtivější. Drabble se může, ale nemusí krýt s drabbletem zařazeným do Autorského výběru.
JAK? Ke všem vašim drabblatům přibylo tlačítko “Zařadit do e-knihy”. Klikněte na něj u drabblete, které chcete do e-knihy zařadit.
DO KDY? Vyberte a odklikněte své drabble do 31. 5., 23:59. Co není odkliknuto, jako by nebylo.
Další technické podrobnosti: E-kniha bude zdarma ke stažení na těchto webových stránkách. Bude zpracována ve formátech epub, mobi a pdf. Vytvořena bude maximální možnou rychlostí, kterou jsme schopni vyvinout.
Zařazení drabble do e-knihy samozřejmě není povinné, můžete mít spoustu důvodů, proč tak neučinit. Je to akce zcela dobrovolná, co se sejde, to tam bude :)
Pokud si chcete zkontrolovat, co jste do seznamu zařadili, či se podívat, co tam dali ostatní, podívejte se na adresu: http://sosaci.net/ebook2016

Komentáře

Obrázek uživatele Bilkis

Jupí! Ekniha bude! To mám radost!

Co já tam jenom dám?

Obrázek uživatele neviathiel

Taky si říkám.

Obrázek uživatele Eillen

Koukám je nás víc :-)

Obrázek uživatele strigga

Taky netuším, letos teda obzvlášť..

Obrázek uživatele Layla TB

Jé, další věc, kterou budu všem ukazovat. :)

Obrázek uživatele Tora

Díky, to bude bezva. Mám minulé v čtečce a ráda se k nim občas vracím. Je to bezvadný nápad.

-A A +A