Jak jsem Zvědavost potkala

Obrázek uživatele Layla TB
Úvodní poznámka: 

Nahrazuji si téma č. 26 (Velké srdce, malý mozek)

Fandom: 
Drabble: 

Kdysi dávno jsem potkala Zvědavost. Nacházela kouzlo v těch nejobyčejnějších věcech. Ve věcech, které na mé tváři vyčarovaly pouze smutný úsměv. Nešťastně si myslela, že jsem na svět zanevřela. Že pro mne již nic pěkné není. A tak ve svém velkém srdci našla malý koutek, kam mne strčila a láskou mne přikryla.
Hlupáček.
Nevšimla si, jakým směrem často hledím. Že krásy světa tlačí na mou duši, až to bolí na srdci. A v jednom hloupém pokusu o mé pobavení, rozhodla se předstírat, že její mozkovna moc velká není.
Musela jsem jí pořádně vynadat. Bez mozku se nedá svět přece poznávat.

Závěrečná poznámka: 

Chtěla jsem letošek zakončit trochu na pozitivní notu, ale tohle téma mi dalo zabrat. Všem vám převelice děkuji za letošní ročník. Snad se uvidíme na pikniku a seznámíme se trochu lépe, ať už můžeme do dotazníků tvrdit, že známe více spolupisatelů.
Přeji vám do zbytku roku spoustu Glorie, kachniček a dinosaura. Ehm. Tedy totiž takové ty pěkné věci, co se normálně přejí. Dávejte na sebe pozor.
(Snad stihnu během května přečíst všechna drabble a konečně udělat i nějaký ten seznam oblíbených. Doposud jsem to nikdy nestihla.)

Komentáře

Obrázek uživatele Dia

To je moc pěkný, ségra. :)

Obrázek uživatele Tenny

To je tak krásně poetické. Přijde mi, že jsi se v psaní hrozně zlepšila v posledních pár letech. Hlavně tenhle rok už opravdu píšeš věci, které mají takový nádherný nádech... nevím, jak to popsat, ale prostě u nikoho jiného než u tvých povídek na to nenarážím. Taková zasněnost, jiný pohled na svět. A přitom jsou jasná a pochopitelná.
Takže ode mě silný respekt.
A tohle drabble mě taky chytlo. :)

Jdu též dohánět resty. :D

Je to pěkné, líbí se mi to. Myslím, že spolu se zvědavostí tvoříte dobrou dvojku.

-A A +A