Cože?

Obrázek uživatele a.j.rimmer
Úvodní poznámka: 

Jim Hacker bojuje se snížením stavů ve státní správě...a se sirem Humphreym, který právě dokončuje odpověď na otázku, co může Ministerstvo udělat, aby se snížení stavů slíbené v ministrově volebním programu stihlo včas.

Drabble: 

... by s nejvyšší pravděpodobností vyústilo ve velmi odmítavou reakci ze strany příslušných tajemníků a vyšších sekretářů, kteří by zcela jistě argumentovali směrnicí 360/54 zaměstnaneckého zákona revokující směrnici 250/17 stejného zákona a stanovující tak lhůtu nejméně 54 pracovních a 17 volných dní vyhrazenou na připomínky a pozměňující návrhy týkající se tohoto vážného zásahu do personálního složení jejich oddělení v jejich kompetenci a potažmo jurisdikci. Následky takového počínání by, mám-li to říci zcela bez obalu a bez sklonu k neadekvátním hyperbolám mohlo díky své nesporně objektivnější právní povaze zásadně převážit potenciální oddálení termínu zmíněnému politickému manifestu.

"Cože?"

"Máme svázané ruce, pane ministře."

Komentáře

Obrázek uživatele Aveva

To je ale opravdu čirá esence fandomu :o)
Obrázek uživatele Martian

Úžasné!

Drabble bylo bohužel vloženo pozdě, tudíž za něj nemůžeme udělit bod. Ale nevěš hlavu, drabble si můžeš nahradit třeba v neděli, v opakovacím bonusu.

Teda, to je čirá politikovština!

Obrázek uživatele Keneu

až se mi z toho zavařil mozek, skvělé!

-A A +A