Bonus č. 7 pro 25. 4. 2014. Téma: Vejce - crossover

V tomto bonusu budete mít za úkol napsat crossover na téma Vejce v ICH formě. To znamená, že jednou z postav budete muset být vy sami a vyprávění bude z vašeho úhlu pohledu. Jeden z fandomů proto zvolíte Realita, která bude reprezentovat vaši osobnost/postavu/tento svět. Další fandom si zvolíte podle následujících pravidel, přičemž z drabble musí jasně vyplývat, o který fandom se jedná (tj. nesmí být zaměnitelný s jiným fandomem), a musí dojít ke střetu vaší postavy s tímto fandomem (tj. dva fandomy se prolnou, nebudou stát jen vedle sebe).

1. Druhý fandom může být jeden nebo jich může být i více. Můžete je navíc i utajit.
2. Druhý fandom může být váš vytvořený svět/fandom, kterému jste již dali jméno a na který jste již nějaké to drabble dříve napsali. (př. Království ostrovů od Tess). Druhým fandomem ale může být i klasický fandom jako třeba Harry Potter, Star Wars, Star Trek apod.
3. Můžete použít i fandom Historie, kdy vy sami v podstatě můžete cestovat časem a setkat se s nejrůznějšími postavami, či se jen účastnit nějakého historického okamžiku.
4. Je zakázáno používat (ne)fandomy Originální, Ze života, Ze života (nikoliv mého), Krutá realita, Krutá budoucnost, DMD apod.
5. Ve druhém fandomu nesmí být výskyt vaší osobnosti/postavy kanonický. Např. pokud píšete o svých domácích mazlíčcích, kde výskyt jejich páníčka je úplně normální.
6. Druhým fandomem se nesmí myslet žánr, takže např. Červená knihovna povolena není, ale Esmeralda už ano, neboť je to konkrétní příběh, který má autora.

Pokud budete mít jakýkoliv dotaz či pochybnosti, ptejte se v diskuzi, ať potom nemusíme zbytečně neuznávat drabble. Návod, jak zadávat crossovery najdete ve FAQ.
EDIT: Vy sami si prosím ponechte v drabbli své zdejší jméno, to znamená, že opravdu budete vystupovat sami za sebe, ne za někoho jiného.

Téma pro 25. 4. 2014: Vejce - crossover
Toto téma bude uzavřeno 26. 4. 2014 v 23:59.

Bodíky můžete sledovat zde.
Nezapomeňte si přečíst FAQ.
V případě nejasností konzultujte Pravidla.

Platné do: 
26. 4. 2014 v 23:59

Komentáře

Obrázek uživatele Rya

Miluji ich-formu! Díky! :-D

Obrázek uživatele Rya

Ale nerozumím bodu 5 :-(

Obrázek uživatele Quartermaster

Huh, to ani já...

Obrázek uživatele Viviana Stellata

Já to pochopila tak, že třeba Q nemůže vzít Fufána, protože se u něj přirozeně vyskytuje, kdežto já můžu, páč jsem ho v životě neviděla, hahá! >:D

Obrázek uživatele Terda

Taky jsem to tak pochopila. Kdybych třeba měla fandom Bertík, který by vyprávěl příhody ze života našeho trhače, tak bych nemohla zcrossoveřit realitu se sebou s Bertíkem, protože to je můj pes tak jako tak :)

Obrázek uživatele Rya

Jo. Už to chápu! :-)

Obrázek uživatele Quartermaster

Já to pořád nějak.. neto... ne to to :(

Obrázek uživatele Tora

no já si myslím, že asi třeba já nemůžu použít realitu a zkřížit ji s Hotelem U devíti koček, protože tam jsem normálně.
Ale mohla bych třeba zkřížit realitu (mě) s dejme tomu Košínem nebo Želvíkem, jako že jsem u nich, protože to není můj fandom...

Obrázek uživatele Quartermaster

ee.. e..

já se na to půjdu nejdřív vyspat. pořádně :)

Obrázek uživatele Kleio

Prostě všichni musej čumět na to, co tam děláš. :D

Správně:)
Obrázek uživatele Tora

Ale tím jsem nechtěla říct, že se do toho fandomu nabourám, je to jen příklad...

Obrázek uživatele Danae

Košín s Želvíkem by se určitě nezlobili. Naživo jsou děsný stydlíni, ale elektronicky se kamarádí rádi ;)
Obrázek uživatele Tora

Asi to prostě budou správný kočky, no :-)

Obrázek uživatele Rya

Hmm, to už jsem napsala :-) . Ale bez vejce.

Obrázek uživatele Danae

A dokonce to byla ich forma, ne? ;)

Někteří píší na své vymyšlené fandomy, které jsou v podstatě z jejich života. V těchto fandomech třeba vystupují jejich domácí mazlíčci, kteří jsou jejich hlavní hrdinové, a my vidíme svět z jejich úhlu pohledu. Takže pokud se v drabble vyskytne nějaký ten páníček, tak je to vlastně autor sám. Čili autor sám je pro tento fandom zcela kanonický, a to já právě nechci. Já chci, aby vaše postava byla pro vámi vybraný fandom nekanonická. Takže třeba Rya může bojovat s rytíři Jedi, ale taková Gwen už s nimi bojovat nemůže, protože se normálně v drabblatech ve fandomu Star Wars vyskytuje.
Obrázek uživatele BC_Brynn

Pre Gwen sa teda ako realita počíta aj Star Wars?

Obrázek uživatele Champbacca

Doteď jsem si myslel, že to chápu, ale zjevně ne.
Můžu teda já psát na Star Wars, když tam Champbaccu mám jakožto alter ego, které se mnou nemá prakticky nic společného, stejně jako Gwen a její rytířka, byť tam už je těch společných rysů asi víc?

Obrázek uživatele Tess

Podle mě jo. Se tam oba můžete pobavit, ne? :)
Ale... počkáme, co řeknou Organizátorky.

Já osobně nepoznám, do jaké míry je vaše ego alter;) Takže bych opravdu byla ráda, abyste si vybrali fandom, ve kterém vy sami běžně nevystupujete a ani tam nevystupují vaše alter ega. Cílem je se propojit s úplně odlišným fandomem, popustit uzdu své fantazie a užít si to:) Prostě co by se stalo, kdyby...

Obrázek uživatele Champbacca

No jenže to jsme pak trochu v prdeli my hyperalternáci, co máme nějaké to alter ego v každém pořádném universu.

Aneb tenhle článek a tenhle crossoverový drabble jsem nepsal já, nikdy, ani trochu...

Myslíš, že to budu studovat až tak dopodrobna;) Beru to tu v rámci DMD a stejně je určitě ještě nějaký fandom, kde se Champbacca nevyskytl a určitě by tam mohl udělat pořádek:)
Obrázek uživatele Champbacca

Ale já to vědět budu a moje přesvědčení mi to nedovolí :D

Hmm, kdo mi půjčí fandom? Vrátím maximálně trochu přepraný.

Napadla mě Bible a Nespoutaný horal, ale v obou jsi asi hlavní postava.

Tak to tě šlechtí. Ty už jsi skoro jak Chuck Norris, ten už byl taky všude:)
Obrázek uživatele BC_Brynn

Tomu rozumiem. Mňa skôr zaujíma, či Gwen môže svoj Star Wars svet prepojiť napr. s Harrym Potterom - počíta sa jej potom SW ako "realita"? Lebo zadanie to implikuje...

No.. asi spíš nee... Já jako Gwen, aktuálně datlující do klávesnice ve svojem pokoji, můžu propadnout červí dírou rovnou Sevíkovi do pracovny (a zničit mu při tom sbírku velikonočních kraslic).
Ale já, jako Gwen, Jedijský Mistr se sklonem k Temné straně a generál od Sedmi trhlých klonů nemůžu... Nebo jo? Nebo může Gwen vpadnout do originálních SW a zřejmě do deseti vteřin zhynout bídnou smrtí, protože připraví Vadera o pomlázku?
A to sem si chtěla dneska jít dřív lehnout...

U tebe to Gwen beru tak, že normálně píšeš na SW, kde vystupuje jedi Gwen a tuto Gwen vnímám jako tebe. Takže právě proto jsem psala bod 5, abyste na takové fandomy nepsali. Já chápu, že by se dalo napsat, že by skutečná Gwen za počítáčem propadla k Vaderovi, kde by nepřežila, protože tako skutečná Gwen žádný jedi není, ale to bychom to už hodně komplikovali. Mým cílem bylo, abyste napsali něco, co běžně nepíšete. Ale kdyby ti skutečná Gwen a Vaderova pomlázka nedaly spát, tak jako nesoutěžní drabble to vítám, určitě bych se pobavila:)

Teda co vy všechno nevymyslíte:). Určitě bych tam chtěla mít uvedený fandom realita. Ale uznala bych, kdyby Gwen z reality vlastně byla Gwen ze SW. U toho HP bych u Gwen váhala, protože ona jako Jedi v HP je kanonická v Tessině Invazi. Takže jedi Gwen by mohla třeba vystupovat v Pánovi prstenů (doufám, že na to snad ještě nikdo nic nenapsal) a bojovat třeba se Sarumanem.
Obrázek uživatele BC_Brynn

Vďaka. Už sa hádam orientujem. ;-))

Obrázek uživatele Blanca

*cough cough* Roklinkové skotačení *cough cough*

co je "cough cough"?

Obrázek uživatele Dangerous

Že kašle a říká ti to nenápadně.

Aha.
Díky.
Moje angličtina je asi opravdu vážně nemocná...

Takže moje mírná noční můra, kdy propadnu rovnou k nohám Rady v Roklince se tímto může stát skutečností...

Obrázek uživatele Rya

Nemůžu bojovat s rytíři Jedi! Přeprali by mě! :-DDD

A to vadí? :D
Obrázek uživatele Rya

Jim možná ne! :D

Nebudeš bojovat s, ale s. Jakože na stejné straně. Budeš stát vzadu a všechno to organizovat.

Obrázek uživatele Aries

tak si to hezky shrneme:
je to v loji

Obrázek uživatele Rya

A to je co za fandom, ten Loj? ;)

Obrázek uživatele Quartermaster

Je-Le-Ní!

Obrázek uživatele Quartermaster

Mám dojem, že něco takového píšu celou dobu.. O.o :D
Ale pro jistotu si to zadání přečtu znova, mozek je již dnes znaven.

Obrázek uživatele Viviana Stellata

Ale to se mi líbí, to se mi moc líbí!

Ehem... takže pokud tomu dobře rozumím. Já se nesmím vyskytovat v SW JJJKKP protože se tam již vyskytuji. Též Invaze rušivých elementů (od Tess) odpadá. Chápu to správně?
A celé to musí být o vejcích.

Obrázek uživatele Tess

Pokud tomu správně rozumím, tak Invazi použít nemůžeš, protože v ní už seš a tudíž by se nejednalo o crossover, ale třeba Maladi může použít Sestry, protože tam je její alter ego Yanna, mistryně Jedi, která není z naší reality, ale domorodec reality Sester.

Chápeš to zcela správně:)
Obrázek uživatele Tess

Nejdřív, vida Bonus, jsem se chtěla trapně ptát, mám-li tam crossover, jenom abych se jmenovitě našla jako příklad u bodu 2 a tím zjistila, že ho mám, a teď se mi nechce přestat psát tuhle větu, která se nečekaně rozkošatila...
Anyway.
To půjde.
Vejce?
Proč vejce?
Vrane, slez dolů! Bože můj, to není lustr, to je trolej!
Pitomo.

Obrázek uživatele Zuzka

:D *scíp!*

Stránky

-A A +A