Postižená oblast

Obrázek uživatele Achája
Drabble: 

V knize Stopařův průvodce po Galaxii se píše o hudbě mnohé. Od různých pokusů o definici hudby, přes nejbizarnější hudební nástroje a souhrn populárních hudebních stylů napříč Galaxií.
Najdeme tu třeba i zmínku o několika konkrétních kapelách. Tak třeba Postižená oblast. Tato plutoniová rocková kapela je všeobecně považována za nejhlasitější rockovou kapelu Galaxie a vlastně za nejhlasitější randál vůbec v historii historie samé.
Dle nejzarytějších fanoušků kapely si koncert nejlépe užijete asi padesát pět a půl kilometrů od pódia, v betonovém bunkru.
Na mnoha světech má kapela zakázáno hrát, protože jejich zvuková technika porušuje tamní smlouvy o omezení strategických zbraní.

Závěrečná poznámka: 

V Průvodci byste se dozvěděli ještě to, že hudebníci hrají na své nástroje prostřednictvím dálkového ovládání, v bezpečí dobře izolované kosmické lodi, která je na oběžné dráze planety. Většinou úplně jiné.

Ford Prefekt a Zafod Bíblbrox, by vám ještě řekli, že je to největší, nejhlasitější a nejprachatější rocková kapela. A že její kápo Cikorka Desiato je obrovskej chlapák, co byl rok mrtvej kvůli úlevám na daních.

Komentáře

Obrázek uživatele Kleio

Další kapela do seznamu "Co nikdy nechci slyšet". Skvělý kousek, včetně poznámek. :-)

:)))))

Obrázek uživatele Faob

:-))) Perfektně Jsi shrnula, to musí být skutečný nářez!

Obrázek uživatele Esti Vera

To je skvělé, dávám do oblíbených :)

Obrázek uživatele Lejdynka

Fandom neznám, ale tohle je boží :D

-A A +A