V.O.L.D.E.M.O.R.T. souborně

Obrázek uživatele Voldemort
Úvodní poznámka: 

Voldemort, autorka tvořená přesně dvěma až třemi mozkovými buňkami, vám již třetím rokem přináší kvalitní utrpení. Upoutávka na fandom budiž tato:

Chcete plakat? Posílat autora do pekel? Být znechuceni a postiženi permanentní paranoií? Bavit se nad Siriusem Blackem, jediným světlem v tunelu? Pak je toto alternativní vesmír přesně pro vás.

A pokud vás zajímá, o čem to je... Celé to vzešlo z otázky „Stalo by se něco špatného, kdyby se Tom Raddle nestal Voldemortem?“. Odpověď vás překvapí.

Drabble: 

Voldemort2017
Voldemort2018
Voldemort2019

Varování:
Konkrétní drabble nejsou nijak značená, doporučujeme nečíst, pokud je vám řekněme pod 13 let. Fandom obsahuje zmínky o domácím a sexuálním násilí, násilí obecně, dále nadávky, lehkou erotiku, těžký alkohol, vraždy nezletilých, vraždy zletilých, mudlofobii a nepříjemné paralely se skutečností. We also have gays!

(Ale čtenáři nám občas i píší, že je to baví. Tak to buď není tak hrozné, nebo jsou čtenáři stejně špatní lidé jako autorky.)

Užívejte.

Komentáře

Obrázek uživatele Iantouch

Jelikož jsem špatný člověk, musím si doplnit mezery ve vzdělání. A jako správná prospěchářská svině to budu číst v práci. :)

Obrázek uživatele Voldemort

A tak je to správné! :)

Obrázek uživatele Gwendolína

Třetí mozková buňka vám fandí!

Obrázek uživatele Voldemort

My fandíme třetí mozkové buňce!

Obrázek uživatele strigga

Taky jsem špatný člověk, taky to rozjedu zítra v práci! (Zítra bude fakt produktivní den.. :D)

Obrázek uživatele Voldemort

Sezení v práci se počítá jako produktivita :D

Obrázek uživatele Aries

Dočtu

Obrázek uživatele Voldemort

Hurá :).

Obrázek uživatele Owes

Tato upoutávka nemá chybu. :) Těším se, až si dočtu letošní ročník. ;)

Obrázek uživatele Voldemort

My se těšíme na komentíky ;).

Obrázek uživatele Esti Vera

Tak jsem (konečně) dočetla všechna vaše drabblata :). Vzala jsem to postupně podle chronologie, za kterou tímto mockrát děkuji.
Je úžasné, kolik různých osudů (a způsobů, jak nechat postavy trpět) jste vymyslely a jak je propletly, i když je pravda, že někdy je z toho člověku až nevolno (Skrk jako příklad stačí). Na druhou stranu se ale někdy objeví drabble, které mě dostane přesně opačným způsobem, třeba I netopýři mají svá mláďata.
Doufám, že budete pokračovat i příští rok, moc se mi líbí ten princip postupně skládané mozaiky a byla bych ráda za další střípky :)

-A A +A