Poděkování a pozvání

Obrázek uživatele sos

Znejmilejší drabblisté, byl to s vámi úžasný duben!
Devátý ročník DMD jsme si s vámi užili naplno. Děkujeme vám za vaši tvořivost, energii, noci, nápady, umění, nové světy, pot, krev, čtení, komentáře a povzbuzování, které jste do něho vrazili. Vy jste DMD, bez vás by byl duben o moc chudší!

Děkujeme také KaTužce a Nifredil. Skloubit jejich náročnou roli rozhodčích DMD bylo letos zase o něco náročnější než loni, ale daly to s fantastickou grácií! Děkujeme za laskavá i vypečená témata, za dohled nad dodržování pravidel, za trpělivost a vstřícnost! Doufáme ve vaši účast i napřesrok!

Zvláštní poděkování patří už druhým rokem týmu pomocníků, kteří byli Nifredil a KaTužce k ruce a vydatně jim pomáhali s kontrolou počtu slov a dodržováním témat v drabble. Díky nim se tabulka bodů plnila obdivuhodně rychle a hlavním rozhodčím zbylo více času na nerutinní činnost. Jsou to (v abecedním pořadí): Angie77, Bilkis, Carmen, ef77, Eillen, Gwen, KattyV, Keneu, Kumiko, Lee, neviathiel, Owes, Profesor, Rebelka, Regi, Rya, Saphira a Tora. Děkujeme, že jste letos věnovali hodiny drahocenného dubnového času tomu, aby DMD běželo hladce a tak jak má!

Duben za několik okamžiků končí, a tak vás zveme do května, měsíce čtení, komentování a těšení se na piknik! Již zítra byste měli na našich stránkách najít články, do kterých můžete vkládat výběry svých oblíbených drabble a také to nejlepší z těch, která jste napsali vy - plus pozvání na červnový piknik!

Během několika dalších dní se objeví také možnost vložit některé své drabble do budoucí e-knihy DMD 2018 a také článek, kam mohou autoři, kteří letos psali seriály, vložit odkaz na ten svůj (za nápad děkujeme Eillen!). A co víc - přibudou také pověstné Aveviny ikonky, kterými se mohu ti, kteří letos napsali sedm a více drabble, oprávněně pyšnit!

Ještě jednou vám všem děkujeme za krásný duben a těšíme se na květen s vámi. Hezky se do něj vyspěte!

Vaše sosačky

P. S. Jste-li druhá identita a napsali-li jste 30 a více drabble (a nevzdali se předem bodů), neřešte to, letos budou placky pro všechny, kdo si je vypsali ;)

Komentáře

Obrázek uživatele Eso Rimmerová

Já také děkuji za úžasný (a šíleně hektický) měsíc, pro mě letos třetí v řadě. :-) Už někdy od podzima jsem se na DMD těšila a opět jsem já, nenapravitelný lenoch, byla vybičována k nevídaným výkonům. :-D I když by mě pokračování DMD i po uplynutí dubna (jak někdo někde v komentářích navrhoval) asi zabilo, příští rok do toho na 99,9% půjdu znova. ;-)

Obrázek uživatele Lejdynka

Asi tak, mně se stává, že píšu zásadně jenom v dubnu, ačkoli dřív jsem psala v nedělí, v úterý, o půlnoci, v pět ráno, v květnu i v mrazu :D Asi bych potřebovala, aby mi lidi náhodně nahazovali témata.
Ale nějací šílenci to fakt dělají, skoro přemýšlím, že bych se k nim letos přidala :D (Jinak já píšu celou dobu, tedy už devátý rok, takže desátý si samozřejmě taky nenechám ujít.)

Obrázek uživatele Regi

Jo, nějací šílenci, (jestli myslíš nějaké konkrétní), se na to chystají znovu, už potřetí. :-)

Obrázek uživatele Lejdynka

Jo, já jsem si myslela, že to budete vy :))

Mně pořád připadá jako docela dobrá doba ten listopad. Od jednoho DMD už hodně dlouho, do druhýho ještě hodně daleko, pravda, na sosácích se zase tou dobou už rozbíhá ta nadílka.
A bylo by zajímavý nějaké to LDN, nebo co by to v tom případě bylo, podbarvené pro změnu podzimem.

Obrázek uživatele Lejdynka

To je super nápad! V listopadu už mají lidi podzimní depku, do Vánoc ještě daleko... :)

Obrázek uživatele Aries

Děkuju za nejlepší měsíc vůbec!

Obrázek uživatele Rya

Taky děkuji; letos jsem zkusila psát, když mám chuť a čas, a taky je to prima. A kontrolování je taktéž zábavná disciplína :)

Obrázek uživatele winterpool

Já si vždycky v březnu říkám, že letos DMD ne, že letos už opravdu, ale opravdu není čas (a další výmluvy), a nakonec to skončí tak, že dva dny před začátkem zřizuju další nick a natěšenost startuje z nuly na sto (slov). A potom je mi líto, že duben končí, i když nemám napsaný všecko a přečtený rozhodně taky ne. Navíc díky komentíkům se během dubna cítím velmi sociálně, za což taky děkuju. Tož se uvidíme snad na pikniku. Ještě jednou díky, a klobouček! :)

Obrázek uživatele Remi

Uběhlo to rychle. Kolikrát jsem přes DMD nadávala na nedostatek spánku, času... :) Rozhodně to stálo za to.
Díky všem, kdo na tom pracovali, nebo četli a komentovali. Díky rodině a mému okolí, které (alespoň občas) mělo pochopení. A dík Apatyce. Duben byl prostě úžasný.

Děkuji za devátý ročník. Jenom se obávám, že moje červnová účast je ohrožena, protože určitě nebudu k sehnání 2.6.-9.6. včetně. Byla by strašná škoda nepřijít, ale někdy se nezadaří...

Obrázek uživatele Apatyka

Já se přidávám k děkování - děkuji všem, kteří se nejen o letošní DMD zasloužili, děkuji autorům a autorkám, protože jenom čekání na přidání drabblat mi letos zachránilo zdravý rozum. Děkuji také šéfovi CERMATu, že chyba v přijímačkách nebyla pro čtyřleté studium, neb jenom díky tomu jsem mohla číst a komentovat (jinak by mě kleplo). Také děkuji NIDVu a domu dětí a mládeže na Praze 2 - protože nesou odpovědnost za některá drabblata. A v pořadí úplně poslední, ale jedno z nejdůležitějších poděkování patří Remi, bez které by byl duben o hodně smutnější, Eillen, protože právě ona si přála Úpěvník a Rye, neboť z její hlavy pochází nápad na historii DMD i religionistika DMD.
Takže DÍKY!

Obrázek uživatele Bilkis

Díky za možnost aspoň jeden měsíc v roce denně psát. :) Je to opravdu osvěžující. A díky za možnost účastnit se bodování, protože je to skvělý náhled do kuchyně našich zadavatelek a plní mě to neskonalou úctou k nim. Poklona!

Obrázek uživatele Arenga

Díky moc všem za všechno, autorům, čtenářům, komentujícím, organizátorům i podpůrnému týmu. Taky díky manželovi a dětem, že to se mnou v dubnu při tom mém šíleném tempu a zanedbané domácnosti nejen zvládli, ale ještě mne podporovali.
Užila jsem si to, byť v posledním týdnu jsem byla už trochu u konce s dechem (když si toho člověk nabere moc, nesmí se divit). Omlouvám se taky všem, kterým jsem nechala nějakým způsobem nesmyslný nebo zmatený komentář, většinu jsem psala na tabletu a on některá slova automaticky opravuje dost kreativně... ;-)

Přemýšlím, kam to hodit, aby si to přečetlo, co nejvíce lidí. Pokud vám chybí bodík a máte komentář (nebo i nemáte komentář), nestačí napsat k drabble komentář. Musíme nám napsat e-mail. My se do kometářů k drabble nevracíme. Když nám nenapíšete mail, nebudeme se vašemu nebodovanému drabble věnovat! Tedy, komu chybí bodík, pište na mail!

Pro úplnost bodování bonusu 3, 5 a 10 ještě není ukončeno, tam mi dejte ještě pár dní:)

-A A +A