Vánoční nadílka 2016 - Zabírání obdarovaných

Obrázek uživatele sos

Od 24. 10. 20:00 do 26. 10. 24:00 si můžete zabírat osoby, jimž budete psát ve Vánoční nadílce, na mailu sos.hp.ff@gmail.com. Napište prosím vždy i jméno náhradníka a nezapomeňte se podepsat. Kdo si v termínu nezabere, tomu bude přiděleno.
Níže máte uvedena jména všech obdarovávaných, jak budou postupem času zabíráni, budou jména mizet.


Všichni obdarovávaní už mají svého dárce.

Komentáře

Obrázek uživatele Iantouch

Pokud si mě nikdo nevybral a měl bych být někomu přidělen, tak ať si dotyčný/á nedělá starosti a nic nepíše. Raději nedostanu nic než nějakou vypocenou věc, kvůli které mě bude někdo proklínat. Nemyslím to zle, nejsem uražený a dotčený, ale chci někomu ušetřit práci. Jestli se vám do toho nechce, tak já to bez dárku zvládnu. :)

Obrázek uživatele Aveva

Být tebou, nedělám si z toho hlavu, skoro každý rok si někdo počká na přání, které zbylo, protože si není schopen vybrat. (A za sebe musím říct, že rok, kdy jsem si počkala, co na mě zbyde, jsem byla se svým příspěvkem do Vánoční nadílky asi nejspokojenější :o)
Obrázek uživatele Iantouch

Tak samozřejmě budu rád, když mi někdo něco hezkého napíše, ale jen jsem chtěl říct, že kdyby se do toho dotyčnému nechtělo, že se nemusí znásilňovat.

Obrázek uživatele Champbacca

Ho ho ho!
Simbacca zapomněl heslo, tak skrze mě vzkazuje, že všichni letošní Ježíškové (pokud tedy na některého nezapomněl, což se po tom hesle nedá tak docela vyloučit) mají tam, co loni, předloni a předpředloni, stoslovné dárečky. Platí u nich to samé, co v předchozích letech, a letos navíc sprostě využíval to, že v jednom AU HP universu hraje textové rpg, ale snad se to i tak bude líbit aspoň trošku.
A kdyby náhodou ne, nedoporučuju házet nahnilá rajčata, ona mu docela chutnají a nemusel by to pochopit. Lepší je mávat mýdlem.

Šťastné a veselé vám všem přejeme
my dva

Obrázek uživatele ef77

Našla jsem, pobavila jsem se a velice děkuji! Veselé Vánoce vám oběma!

Obrázek uživatele neviathiel

Díky! To je celý Lopez, tak jak se mi jeví v seriálu :)

Obrázek uživatele Zuzka

Hahaha!!! Díky, moc pěkný!

Obrázek uživatele Iantouch

Díky, pobavilo. :)

Obrázek uživatele Keneu

Keneu si rozmazala řasenku, protože se směje a je děsně dojatá zároveň! Díky, Ježíšku.

-A A +A