DMD piknik 2016

Obrázek uživatele sos

ZMĚNA!
Po upozornění, že se ve Stromovce během piknikového termínu odehrává hromadný běh, který by nás mohl rušit v našem obvyklém tichém rozjímání, rozhodli jsme se přesunout místo pikniku na Letnou.
Za způsobené problémy se omlouváme.

Zveme vás na DMD piknik na Letnou!
Prosíme, zapište do prezenční piknikové listiny, zda dorazíte, či ne.

Kdy: V sobotu 4. 6. 2015
Místo: Letná
Místo srazu: Národní technické muzeum na Letné

Čas srazu u Technického muzea: 14:00. Po srazení se zvolna přesuneme procházkou parkem na nejvhodnější místo. Křídovými šipkami budeme značit cestu pro ty, kdo přijdou později.
Občerstvení a spol.: Co si přinesete, to si sníte a vypijete a na to se také posadíte. My zajistíme plastikové kelímky, zbytek je na vás :) V blízkosti místa srazu se nachází stánek se základním občerstvením a toalety.
Milý doprovod je vítán. Děti, které jejich rodiče zvládnou, jsou vítány. Slušně vychovaní psi jsou vítáni.
Edit: Vzhledem k nejistým povětrnostním podmínkám prosíme všechny účastníky, aby se vybavili deštníky či pláštěnkami, a obecně se na možnost deště připravili. Zejména vás prosíme o to, abyste rozmarům počasí přizpůsobili charakter přineseného jídla.

Možné změny:
Jsou vyhrazeny. Sledujte prosím tento článek, kde se budou průběžně objevovat aktualizace a den před piknikem také kontaktní telefon. Jste-li zázračnou osobou, která může v případě nepřízně počasí nabídnout nebo doporučit zastřešený pražský prostor vhodný cca pro 70 lidí, kde se mohou konzumovat přinesené potraviny a nápoje, ozvěte se nám na sos.hp.ff@gmail.com, budeme vás uctívat :)

Kdo netrefíte k NTM, ozvěte se v komentářích, pokusíme se zajistit doprovod z nějaké blízké stanice metra (pravděpodobně Vltavská). Není-li vám něco jasné, ptejte se.

O cenách pro nepřítomné: Budeme se je samozřejmě snažit předat i později - dalšími místy předání budou Festival fantazie, Praha kdykoli během prázdnin a nejistě možná i nějaké podzimní setkání. Můžeme vám také vaši cenu poslat po někom, kdo se zúčastní pikniku a bydlí nedaleko od vás. Prosím, buďte v tomto ohledu aktivní - znáte-li někoho, kdo by vám cenu mohl doručit do vašich končin, rovnou se s ním domluvte. Jestliže žádný kontakt nemáte, zkuste se poptat v komentářích. V naprosto krajním případě využijeme i Českou poštu.

Prosíme, zapište do prezenční piknikové listiny, zda dorazíte, či ne. Poslouží nám k tomu, abychom věděli, kolik cen sebou máme vzít, jaký prostor v případě extrémně nepříznivého počasí hledat a jak předat ceny těm, kteří nebudou přítomni. Svůj zápis můžete kdykoli změnit - třeba když vás v pátek třetího pozve na rande Peggy Carter nebo Remus Lupin.

Komentáře

Obrázek uživatele Zuzka

Yayy! Se těšim. Přijdu asi o něco později, páč jdu předtím kamarádce na svatbu, ale dorazím.
p.s. nezůstaly v tabulce nějaké komentáře z předchozí verze??

Obrázek uživatele Aries

Já teda nevím, kdo je Peggy Carter, ale jsem si úplně jistá, že proti pikniku by neměla šanci!

Obrázek uživatele Keneu

To jsem si taky myslela. Pak jsem našla její fotky... :)

Obrázek uživatele Aries

tsss

Obrázek uživatele mamut

Já jsem v klidu - Peggy Carter je vzor naší snáši... na to jsem už rozumově vyzrálejší :D
A Lupin by si se mnou maximálně sedl na náš piknik :D

Obrázek uživatele Owes

Užijte si to. Doufám, že vám nebude pršet. ;-) A poněvadž na piknik nejdou ani naši nejbližší přátelé, tak si zřejmě s Gwendolínou vyzvedneme ceny někdy osobně v Praze.

Obrázek uživatele Saphira

Jak jako nejdou vaši nejbližší přátelé? A já jsem kdo? :D

Obrázek uživatele Owes

Proč jsem měl zato, že tam taky nejdeš? To mi byla zcela jistě podsunuta nějaká falešná vzpomínka. :D Samozřejmě, že jsi náš nejbližší přítel. Takže nám to vezmeš?

Obrázek uživatele Saphira

Asi proto, že jsem nemohla loni, u mě je to takový vachrlatý kvůli zkouškám :) Jasně, vezmu :)

Obrázek uživatele Gwendolína

Můj nejdražší, ty zase děláš vlny... Já tak nějak celou dobu plánuji, že nám ceny vezme náš nejbližší přítel Scullynda. :)

Obrázek uživatele mamut

Již jsem si vyhradila místo v kalendáři a rodině nahlásila cestu dalekou.
Pokusím se vytvořit opět nějakou tu dortičku výtečnou ;)

Návrat do Stromovky?

Obrázek uživatele Galadion

Bohužel se letos opět nezúčastním, v tu dobu budu pár set kilometrů jinde. Ale držím palce a snad bude sraz i dřív než za rok :-D.

Obrázek uživatele Jeřabina

Hlásím, že se těším a dorazím, i když možná později!

Obrázek uživatele Keneu

Chcete mě někdo? Tedy po pikniku unést na afterparty a nabídnout přespání? :)
(jsem informační děvče, prostě se nabízím :))

Obrázek uživatele Aries

Všichni tě chceme :-)
Nejsem si jistá ohledně afterparty, ale místo mám

Obrázek uživatele Stevko

Nechcete tie psy radšej zrušiť? Natoľko slušne vychovaný pes, aby neoblizoval voľne dostupné jedlo a okolosediacich, aby pomedzi (a cez) jedlo neprebehovával, to sa nevidí. A je to nehygienické. Tiež by som bol rád, keby mi neprebehoval cez ovečku. A nerozdriapal mi ju (rozdriapanú karimatku od psa už mám). A neoznačkovával batôžtek (áno, aj to už som videl, ten našťastie nebol môj).

Obrázek uživatele Rya

Já psa neberu, ale skoro mě přešla chuť jít. Minule jsi nebyl, nebo jsi se rozhodl nevidět (byl tam tuším jeden pes a žádné tak výrazně jídlo ignorující zvíře jsem v životě neviděla...). Nebo předminule? (pes Black se nehnul z deky svých majitelů...). A pravděpodobně se nepodaří vypudit všechny psy z Letné...

Obrázek uživatele peva

Poslušne hlásim, že si Števa z poslednia vybavujem, sedel vedľa mňa. V prípade núdze sa hlásim medzi Elitných odlákavačov od Števovej ovečky - ja pre zmenu psov môžem. Obzvlášte tých slušných.

Obrázek uživatele Rya

Ale to já si ho taky vybavuji ;). Jenom žádného neslušného psa si nevybavuji, jenom toho nepravděpodobného jorkšíra... Pohladila jsem si ho, jak nehygienické!

Obrázek uživatele Jeřabina

Já si teda taky nepamatuju sebemenší problém s jakýmkoliv psem piknikářů, ale upřímně, myslím si, že to je prostě o úrovni tolerance. Jestli někdo nemá rád psy a přijdou mu nehygienický, tak to prostě bude vnímat jinak.

Obrázek uživatele Quartermaster

To je pravda, vypudit psy z Letné se bohužel nepodaří :(

Chvilku jsem váhala, kde to bude:

Zveme vás na DMD piknik do Letenských sadů!

Kdy: V sobotu 4. 6. 2015
Místo: Stromovka
Místo srazu: Planetárium Praha, Praha 7

Ale asi to bude pro změnu stromovka :-), budu se těšit.

Obrázek uživatele strigga

To je pro zmatení nepřítele :D

Obrázek uživatele Aveva

To se tak občas stane :o) Děkujeme za upozornění. Už jsem to opravila.
Obrázek uživatele Queen24

:DDD prej psi a děti vítáni... ehm- a koně? :DD
Jinak letos se bohužel nezúčastním, ale o to víc už se těším a jsem zvědavá na příště! :))

Já bych tam koně brala.

Obrázek uživatele Aveva

Já myslím, že pro koně by platilo totéž, co pro děti a psy. Takže slušně vychovaný kůň, kterého jeho člověk zvládá, je taktéž vítán ;o)
Ale teda nejsem si jistá, jestli by se s námi kůň nenudil :o)

Obrázek uživatele Queen24

:DDD já myslím že nenudil... by se spokojeně pásl opodál ;)) nu, tak možná příště... :D

Kdybychom se tak někteří na něm střídavě vozili, to by byla paráda!

Obrázek uživatele Queen24

Joo to by bylo fajn :))) no ono kousek od Stromovky je Troja, a tam jsou velký stáje... :D takžee... :DD

Ve Stromovce jsem zrovna minulý čtvrtek koně potkala, dokonce tam mají spešl koňské cestičky. Ale žejo, chudák kůň, jestli by mu nebylo líp doma někde na pastvině:D Koně, co znám já, by z takové sešlosti odvázaní právě nebyly:)
Obrázek uživatele Queen24

Vždyť jo, buď piknik nebo vyjížďka žejo.. ;) ale bylo by to každopádně zajímavý, kdyby šlo tolik lidí stromovkou na koních... :DD a já osobně z těch stájí nikoho neznám ani jsem tam nikdy nebyla ;) jen zkrátka vím že tam ,,nějací koně někde jsou" ;)

Obrázek uživatele Aries

To jsou policejní stáje

Koně bych brala, i když naše paní vlkodlaková z nich má respekt, dokonce až posvátnou hrůzu :-)

Obrázek uživatele Queen24

:D tak to je teda dobrý, to naše slečna jorkšírová úplně klidně štěká a vrčí :D a nedej bože když ji vezmu do náruče aby se mohli vzájemně očmuchat- zatímco kůň v klidu stojí a vzorně čmuchá, mladá dáma šermuje ve vzduchu nožičkama (všema čtyřma)- Ty jedno velký zvíře, nefuň na mě, dej ten zvědavej čumák okamžitě pryč... :DD

Obrázek uživatele Erendis

Tohle není les náhod, to je normální spiknutí.
V podstatě od počátků DMD se piknik koná druhý nebo třetí týden v červnu, neomylně vždy stejný víkend, kdy máme soustředění České lingvistické olympiády, čili nejsem v Praze.
Letos bylo shodou okolností soustředění vyhlášeno už na víkend první. Hele, říkala jsem si, to bych se mohla přijít na piknik DMD podívat.
Takže se samozřejmě také koná první víkend. :-)
Nu což, tak snad příští rok.
Užijte si to.

Obrázek uživatele Queen24

Česká lingvistická olympiáda? A rovnou soustředění..? Tak to mě teda zaujalo :D
Jinak, snad neukápne ti rumová slza a po stopách korýšů dorazíš příště- vždyť na to ještě nejsme tak staří ;D

Obrázek uživatele Erendis

Pokud to bude jako posledních několik let, zkolidují termíny i napřesrok. :-)
Ale doufat můžu :-)

Jinak, pokud čichám správně zájem o ČLO, tak bližší informace o ní jsou zde. Letošní ročník už sice fakticky doběhl, zbývá už jen soustředění a v létě Mezinárodní lingvistická olympiáda, nicméně příští rok jsme tu zas.

Obrázek uživatele Queen24

Ahaa :D děkuji za info, už jsem moudřejší ;) ale je to koukám jen pro středoškoláky co... Hele ale jak o tom takhle čtu tak si vzpomínám že jsme možná na gymplu taky něco takovýho měli..! :D už jsem o tom někde slyšela ;))

Obrázek uživatele Erys

Tak teď přemýšlím, kdo jsi :) (Aktivním orgem ČLO jsem nikdy nebyla, ale občas jsem se o nějakou pomoc pokusila a organizační maily mi chodí stále…)

Obrázek uživatele Erendis

Napovím. U ČLO jsem od začátku, předtím jsem byla od začátku u KS Pralinka. Specializace arabština (i když takových je nás tam víc), tu a tam různé obory obecné lingvistiky a fonetiky. Iniciály ML.
Co ty?

Obrázek uživatele Erys

Tak teď už vím, byť pomohly hlavně iniciály :) Co mě se týče, jsem matfyzačka, v době aspoň symbolické aktivity ještě na bakalářské správě počítačových systémů. Jinak třeba ta, která nedávno přišla s teorií pár měsíců zpožděného mailu, nebo ta jediná, která na webu nemá fotku.

Obrázek uživatele Terda

Piknik! Už se strašně moc těším! Vážně. Na všechny. Dosupím sice z terénu, ale nezastaví mě ani skalní řícení. :)

Obrázek uživatele Eillen

Konečně mi to vyjde. Už se na všechny těším.

Obrázek uživatele Aziz

Na piknik zase bohužel nedorazím. Nemá někdy po něm nějaká dobrá duše cestu do ČB, abych si (a pravděpodobně i Dobi s Tejou) odměnu převzala? :)

Obrázek uživatele Profesor

Já jsem momentálně z ČB. Nejspíš pojedu. Ale s mou účastí je to tak, že se můžu ještě těsně před odjezdem rozhodnout nejet - státnice za deset dnů potom. Takže jestli to chceš risknout, tak ti (vám) odměny vezmu.

Obrázek uživatele Aziz

Klidně to risknu. Děkuji (za nás tři) mockrát! (Můj mail ještě máš, abysme popřípadě smluvily sraz?)

Obrázek uživatele Profesor

Mám. Viz mail.:-)

Obrázek uživatele Jeřabina

Hele, mám dotaz, který by mohl být docela zásadní. Počítáte při plánování pikniku s tím, že 4. 6. je ve Stromovce Color Run, tedy závod, při kterém se nějaký stovky lidí budou posypávat barvami?
Trasa je tady: https://www.thecolorrun.cz/beh/ takže by se mu asi mělo dát vyhnout tím, že budeme sedět až za tou trasou, ale pořád to znamená, že lidi, co půjdou ze směru Výstaviště, budou muset projít přes množství barevných lidí, kteří možná budou házet nějaký barevný bordel, určitě tam bude dav (loni jsem bydlela na Strossmayerově náměstí, když to bylo, a úplně se mi v tu dobu na Výstaviště nechtělo) a hluk a možná i nějaký doprovodný program a diváci a tak. Nechcete přece jenou zvážit přesunutí do Letenských sadů, který jsou myslím taky fajn a mohly by být méně zaminované lidmi? :)

Obrázek uživatele Eillen

Davy sice nesnáším, ale nechat se poprášit barvami by mi vůbec nevadilo. A aby to bylo stylové, tak bych k tomu pustila nějakou bollywoodskou hudbu a kdokoliv by měl zájem se přidat by si mohl střihnout tanec s písní oslavující Sunkáče a Káčidyho :-D Sakra, mně už z toho Shah Rukh Khana hrabe :-D

Obrázek uživatele Aries

Přiznávám, že mně by teda poprášení barvami docela vadilo. Já ten Bollywood zas tak moc nemiluju :-)

Obrázek uživatele Eillen

Ja to chápu. Ale myslím že házet by se to mělo jen na ty běžce. teď mám sice silácké řeči, ale stejně bch ve finale trnula hrůzou, že to po mně někdo hodí. Mám takový pocit, že tak znalovanou by mě do autobusu nebo vlaku nechteli pustit.

Obrázek uživatele mamut

Takže místo letních šatiček vietnamské tepláky? :)

Obrázek uživatele strigga

Z toho taky nějak extra vedle nejsem, barvičky vem čert, ale spousta neznámých lidí.. no, nějak to přežiju :)

Obrázek uživatele Jeřabina

No, mě moc netrápí ty barvičky samy o sobě, ale pamatuju si, že loni to bylo spíš takové hodně halasné a ne úplně příjemné, kdyby si chtěl člověk v klidu posedět. Stromovka je fajn, ale Letná je za mě fajn úplně ekvivalentně, co do dostupnosti i hezkosti parku, takže mi právě přišlo, že by nebyl vysloveně problém to přesunout :) Ale holkám sosačkám jsem to napsala, takže předpokládám, že to vezmou do úvahya moudře rozhodnou.

Obrázek uživatele strigga

Tak, a mám to snad najisto. Můžete počítat s vaší pravidelnou dávkou palačinek :D

Tak davům sypajícím barvičky bych se taky docela ráda vyhnula. O Stromovku stojím, ale jen pokud budu mít od tohohle pokoj.

Obrázek uživatele wandrika

A možno aj sľúbené kriedové značky zmiznú pod vrstvou farieb...

Termín vypadá dobře, konečně se mi snad podaří dorazit, s jistotou to ale budu vědět až na poslední chvíli.
Doufám, že to vyjde... Těším se!

Obrázek uživatele Arengil

Pravděpodobně tentokrát dorazím později.

Obrázek uživatele Profesor

No, mám to sice necelých deset dnů před státnicemi, na které jsem se stále nezačala učit, ale pravděpodobně dorazím.;-)

Jestli pojedu, mohla bych požádat o doprovod z metra? Budu nejspíš trochu mimo a to mé orientaci nesvědčí.

Obrázek uživatele ef77

Klidně vyzvednu na Vltavské, pokud si dáme poznávací znamení.

Obrázek uživatele Profesor

Díky.
Viz mail.

Obrázek uživatele Keneu

pokud jste z Brna, případně se v něm příležitostně vyskytujete, na piknik nejedete, nikoho neznáte a chcete dovézt odměnu, kontaktujte mě na Keneur@centrum.cz

Obrázek uživatele Liall

Nenašla by se tu nějaká hodná duše z Ústeckého kraje (nejlépe z blízkého okolí krajského města), která by byla ochotná vyzvednout mou cenu? :)

Obrázek uživatele Erys

Oficiálně jsem z kraje Libereckého, fakticky už spíš holka z Prahy, ale velmi často jezdíme do Vaňova (někdy rovnou tam, někdy přes Ústí). Trochu bys se mnou riskovala, že přijedu na sever v době, kdy Ty budeš pryč, ale v případě zájmu se nabízím.

Já asi pojedu do Ústí na otočku hned v neděli po pikniku. A pokud nepojedu v neděli po pikniku, pojedu ten další víkend.
Obrázek uživatele Liall

To by bylo moc fajn, kdyžtak prosím informace o tom, jaký to tedy bude víkend, na mail Lada.Pavlovicova@seznam.cz :)

Llial, do ústí jedu už zítra (a i příští víkend). Napsala jsem ti e-mail, tak mi kdyžtak napiš.

Chtěla jsem přijít, ale bohužel mi do toho vlezla jiná akce, která původně měla být v neděli.
Nepůjde některá z organizátorek v pátek na T3con, že bych si cenu převzala tam? (Pokud nebudou ceny připravovány do posledního okamžiku před piknikem.)
Druhá možnost je předat ji na pikniku Jeřabině, jestli bude ochotná mi ji vzít.

Obrázek uživatele Jeřabina

Jestli správně odhaduju, kdo že to jsi, tak klidně, i když nevím, jestli se někdy v inteligentně brzké době potkáme :)

Někdy na V.? Nebo se v nejhorším domluvíme na setkání v Praze. Bude se mi líp scházet s někým, koho znám, než s úplně neznámým člověkem. :-)

(Nápověda k potvrzení nebo vyvrácení tvého odhadu o mé totožnosti: Porovnej (vygoogli si) obě přezdívky.)

Obrázek uživatele Jeřabina

Fajn, domluveno :)

Obrázek uživatele Aveva

Ceny sice už máme, ale T3con bohužel nestíháme. Ale jestli se nedomluvíš s Jeřabinou a občas se pohybuješ po Praze, tak určitě lze domluvit i individuální předání :o)
Obrázek uživatele Smrtijedka

Je nějaká vnitřní varianta ustájení davu? Protože celý týden včetně víkendu (a zvláště soboty) vypadá deštivě...

Obrázek uživatele Aveva

Vnitřní variantu ustájení davu hledáme už od prvního ročníku, ale dobré řešení nás ještě nenapadlo.
Takže o tom uvažujeme dál a prozatím asi doporučíme vybavit se pláštěnkami, abyste v pořádku ustáli případný přesun :o)

Mít takhle nějakou obrovskou plachtu a udělat si z ní kryt...

Půjčíme si cirkusový stan?

Já bych byla pro.

Obrázek uživatele Aveva

Se stanem to taky není tak jednoduché.
Nejjednodušší by bylo pořádat piknik pod střechou, protože zajistit prostor s předstihem by zase tak strašnej problém nebyl. Akorát že měsíc předem nám předpověď počasí poskytne tak akorát křišťálová koule a tu nemáme! ;o)

Ale mně se nepodstřechou líbí za příznivého počasí mnohem víc. Horší je to za toho nepříznivého, ale bylo by škoda to předem vzdávat.

Obrázek uživatele Aries

Bude-li situace vypadat příliš hrozivě, tak účast vzhledem ke svému pánskému doprovodu vzdávám, do hospody s ním stejně nemůžu

Obrázek uživatele Eso Rimmerová

Praha je pro mě bohužel trochu z ruky, takže se na piknik nedostavím a ani neznám osobně nikoho, kdo by za mě převzal odměnu. Není mezi Vámi někdo z jihu Čech, kdo by se se mnou mohl sejít dejme tomu v Českých Budějovicích, kam pravidelně dojíždím?

Obrázek uživatele Eillen

Tak nakonec se - bohužel - nebudu moc dostavit. V týdnu jsem promokla a bohužel to odnesl močák. Ačkoliv bych vás všechny moc ráda viděla, raději zůstanu doma v teple a nebudu nic riskovat.
Cenu za mě i Bilkis, které jsem slíbila vyzvednutí, převezme Profesor. Jdu to ještě upravit do tabulky :(

To je škoda...

Obrázek uživatele Eillen

Pokud budete podnikat něco dalšího v Praze, tak se ráda přidám.

Je mi jasné, že zítra bude nakonec skvělé počasí a budu litovat, že jsem zůstala doma...

Obrázek uživatele neviathiel

Snad se povede moje navrhovaná exkurze do Keplerova muzea. :)

Obrázek uživatele Eillen

A ta je v plánu v týdnu nebo přes víkend?

Obrázek uživatele neviathiel

Je tam otevřeno denně mimo pondělí. Dvakrát jsem prováděla po astronomických památkách Prahy, takže můžeme udělat menší procházku. :)
(Teoreticky bych se mohla pokusit domluvit komentovanou prohlídku muzea, dělá to skvělý pán)

KDO MÁTE ZÁJEM, PIŠTE NA MAIL neviathiel@gmail.com

Obrázek uživatele Quartermaster

Výstrojní sklad dorazí a těší!

Obrázek uživatele Keneu

moc mě to mrzí, nakonec nedorazím
a to mám nachystané ty žáby, co jsem místo Owse slíbila házet po fanynkách Siriuse Blacka

Obrázek uživatele Carmen

KENEU! *zavyla* Nikdo po mně nehodí žábu? :(

Obrázek uživatele Keneu

*háže aspoň virtuální*
déšť žab

Obrázek uživatele Rya

Piknik byl úžasný, ceny krásné, moc děkuji organizátorkám a vůbec všem! :-)

Obrázek uživatele Keneu

jaké jsou ceny? co počasí? kolik vás bylo?
*hryže si nehty*
:)

Obrázek uživatele Rya

Počasí bylo nádherné a bez deště, bylo nás mnoho, ceny uvidíš, ne? ;) doufám, že aspoň na ff uvidím já tebe!
(nech ty nehty!)

Obrázek uživatele Keneu

díky, to jsem ráda, že vám počasí vyšlo
na FF určitě, od včerejška stříhám metr :)

Obrázek uživatele Aries

Piknik byl naprosto dokonalý, díky všem za skvělou společnost.
Danae, zelený míček je u nás, kdybys ho hledala

Obrázek uživatele Kumiko

Skvělý piknik, ceny krásné, děkuji převelice všem organizátorkám. Těším se zas za rok. ;-)

Obrázek uživatele neviathiel

Piknik byl skvělý, ráda jsem vás všechny viděla, a doufám, že se nějak někde uvidím s těmi, kteří nedorazili :)

Obrázek uživatele Lee

Piknik byl milý a počasí krásné, jen mě trochu mrzelo, že se už pro ceny nechodilo. Chápu důvod změny, ale přijde mi to škoda, je to pak takové méně slavnostní.
Každopádně vřelé díky organizátorkám!

Obrázek uživatele Aveva

Postavme se tomu čelem a přiznejme, že udělování cen chyběla nejvíce nedostižná Danae, k jejímž výkonům se ten můj ani zdaleka nepřiblížil. Takže si dovolím nahlas doufat, že se k moderování příští rok zase vrátí ;o)
Obrázek uživatele mamut

Děkuji za příjemný piknik i za krásné ceny. Jen stáhnu a upravím fotečky - pošlu ;)
Už se těším na příští rok :)

Zdravím, moc se mi tam líbilo, jsem ráda, že jsem se potkala se všemi milými společníky na trávě, na dekách i nakonec v hospodě dole i nahoře (a samozřejmě při čekání na tramvaj). Jen mě trochu mrzí, že jsem nějak nestihla navázat nějaký kontakt s havraní rodinou.
Docela bych brala i nějaké setkání dřív než v příštím červnu.
Zvlášť zdravím dvojici wandrika a galahad a po včerejšku hlásím, že Průhonický park teď za návštěvu rozhodně stojí.

Obrázek uživatele galahad

Ďakujeme!

Aj nám sa piknik veľmi páčil, radi sme všetkých videli, prípadne sa s nimi aj zoznámili :)

Průhonický park si budeme musieť nechať na budúci rok, ale aspoň sa budeme mať na čo tešiť.

Obrázek uživatele Regi

Musím přidat ke všem nadšeným komentářům také ten svůj. Piknik byl moc fajn, díky za organizaci i za krásné ceny.

-A A +A