Pohádka naruby

Obrázek uživatele Jacomo
Úvodní poznámka: 

Vzhledem k tématu jsem čekala, že se tu tato postava objeví alespoň milionkrát. Když se tak nestalo, zbylo to holt na mě.

Fandom: 
Drabble: 

Žil, byl jednou jeden mladý muž. Pocházel z bohaté rodiny, dostalo se mu vynikajícího vzdělání, a i když se brzy ocitl bez rodičů, vyrostl obklopen přepychem. Převzal a nadále budoval mimořádně výnosný podnik. Měl vysoké IQ a nesnášel hloupost. Vyznačoval se sebestředným chováním, pohrdlivým přístupem k okolí, pyšnou arogantností a celkově špatnou morálkou.
Nestál vždy na té správné straně. Nevydal se do světa, aby si dobyl srdce krásné dámy nebo vykonal převeliké činy. Neputoval za poznáním, ačkoliv toho se mu tedy nakonec dostalo. Přesto se, oděný v brnění jako rytíř z dávných časů, stal hrdinou.
Osudu a Stanu Lee neporučíš.

Komentáře

Obrázek uživatele Danae

Kdo by si troufal poroučet Stanu Lee! Moc pěkný :)
Obrázek uživatele Tenny

Pro Tonyho mám slabost. On to myslí dobře, i když ne vždy mu to vyjde. :)
Skvělé drabble. :)

Obrázek uživatele neviathiel

Stan Lee je frajer!

Obrázek uživatele Lagertha

Nad Iron manem jsem taky přemýšlela, ale říkám si, že ten jeho oblek asi nebude z ocele, by toho moc nenalítal, by bylo těžký jak blázen ne? Zas tak jsem to nesledovala, tak kdyby někdo věděl z čeho to má ? :D

Obrázek uživatele Tenny

Původní provizorní brnění bylo opravdu ze železa, ty pozdější nejspíše z titania, ale neví se přesně. Ono se to taky liší podle toho, kdo zrovna píše komiks nebo scénář k filmu. :)

Obrázek uživatele neviathiel

Moc fyziky bych tam nehledala. Nedávno jsem se dozvěděla, že jeden typ Terminátora může plavat, akorát je mnohem těžší než člověk... takže až zase budu učit hustoty, jeden z prvních příkladů bude "může Terminátor typ ABCD/Iron Man plavat?"

-A A +A